I pandemins spår

Vi har nu haft pandemi i vårt land i snart två år och det har påverkat oss alla på olika sätt. För föreningens del så har avsaknaden av aktiviteter som fester, sammankomster, marknader o d gjort att vår lokal ”Ammerågården” i stort sett stått outnyttjad sedan 2019. Detta har också inneburit få hyresintäkter. Under 2020 blev vi beviljade medel från Boverket som täckte en del av våra fasta kostnader som el, försäkring, olja m m. Bidraget var en del i regeringens satsning för att föreningar som tappat intäkter p g a pandemin skulle få ett stöd. Detta stöd finns inte för 2021. Årsstämman beslutade därför att vi kommande vinter 21/22 inte längre skall värma upp Ammerågården till ”rumstemperatur” utan sänka värmen till ett minimum för att på så sätt spara på utgifterna. Vi kommer därför inte att hyra ut lokalerna kommande vinter då det innebär allt för stora kostnader i uppvärmning med den anläggning vi har i nuläget.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *